Houtlook tegels zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden

Houtlook tegels zijn behoorlijk speciaal. Wanneer u houtlook tegels in huis laat plaatsen profiteert u van de eigenschappen van een stenen vloer, terwijl de vloer niet van hout is te onderscheiden. U zou het in het echt moeten zien om het te geloven. Breng daarom eens een bezoekje aan de showroom van Kroon Vloeren in Steen. En dat terwijl er helemaal geen hout te pas komt aan de productie ervan. Houtlook tegels zijn namelijk niets anders dan sterke, gebakken, keramische tegels. Waarom dan toch een stenen vloer en geen houtlook vloer? Er zijn vele voordelen van houtlook tegels. Keramische houtlook tegels zijn namelijk erg slijtvast: krassen en putjes in de vloer zijn voortaan verleden tijd. Ook bent u met een keramische houtlook vloer een stuk minder tijd kwijt aan onderhoud, zo hoeft deze vloer niet gelakt te worden.

Keramische tegels kopen? Dan zijn er een aantal zaken waarop u moet letten

Lijkt het u ook wel wat om houtlook tegels te laten leggen in uw woning? Dat is een zeer goede keuze. Deze tegels zijn namelijk van hoge kwaliteit en ook nog eens slijtvast. Het leggen van een nieuwe vloer is dan ook nogal een investering waarvan u nog lange tijd wilt kunnen genieten. Door uw keramische tegels aan te schaffen bij een specialist op het gebied van tegels, Kroon Vloeren in Steen, weet u zeker dat het goed zit met de kwaliteit ervan. Ook kunnen zij u alles vertellen over de eigenschappen en het onderhoud van keramische en houtlook tegels. Zo weet u zeker dat uw nieuwe vloer er nog lange tijd mooi bij zal liggen.

Bekijk een compleet en uniek aanbod keramische of houtlook tegels in de showroom

Bent u wat uitgekeken op de vloer van uw huis? Of is deze in de loop der jaren wat versleten en dus drastisch aan vervanging toe? Grote kans dat u alvast wat inspiratie aan het opdoen bent om een idee te krijgen voor een nieuwe vloer in huis. Dat is goed, want het is natuurlijk belangrijk om een idee te krijgen over wat voor soort vloeren u zoal mooi vindt. Om écht te zien wat de uitstraling van een bepaalde soort vloer is, is het echter ook belangrijk om deze in het echt te bekijken. Het is daarom zeker aan te raden om eens langs te gaan in de showroom van Kroon Vloeren in Steen in Meerkerk. Hier vindt u namelijk een compleet en uniek aanbod aan diverse soorten vloertegels, van natuursteen tot aan keramische houtlook tegels. Zo kunt u pas echt zien en ervaren hoe de tegels er uitzien en hoe ze aanvoelen. Misschien zit uw toekomstige vloer er wel tussen!

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel