Denk aan de lijn, eet een lekker stukje lamsvlees

Lamsvlees is ideaal voor mensen die eens een andere smaak willen ervaren dan die van een kipfiletje of een stukje vis.  Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van de Franse Barbarie eend van maar liefst 200 gram!

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Een eendenborstfilet kunt u op verschillende manieren klaarmaken. De structuur van eendenborst is een stuk steviger dan bijvoorbeeld kip. Daardoor is een eendenborst ook erg lekker op de barbecue. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?

Ossenhaaspuntjes van het meest malse deel van de koe, en dat proeft u!

Wat mensen zich niet altijd beseffen is dat rundvlees flink van elkaar kan verschillen. En dat is afhankelijk van welk gedeelte van de koe het vlees komt. Bij deze online slager bestelt u verschillende soorten ossenhaaspuntjes van Aberdeen- of zelfs de befaamde Wagyu runderen. Of maak de maaltijd nog wat specialer met 21 dagen gerijpte, dry-age ossenhaaspuntjes. Lekker, die extra bite! Het vlees wordt voor verzending in stukjes gesneden dus het bereiden van een heerlijke maaltijd neemt weinig tijd in beslag. Weet u nog niet wat u de dagen erna gaat eten? Neem dan een kijkje bij de eendenborstfilet en de lamsvlees opties op de website van Beef&Steak. Vetarm, lekker mals, en u zet wederom een culinair hoogstandje op tafel!

Voor meer info : bezoek de bron van dit artikel