In de showroom nabij Venlo bekijkt u het ruime aanbod aan occasions

Bent u toe aan een nieuwe auto of is uw huidige aan vervanging toe? Kom dan eens een bezoekje brengen aan Auto Lenders, de garage voor alle automerken. Online kunt u het aanbod al bekijken zodat u al een goed beeld heeft voordat u naar de showroom komt. Heeft u een geschikte occasion gevonden? Vraag een gratis proefrit aan en kom erachter of de auto naar wens rijdt. Tevens kunt in de grote showroom te Venray alle occasions goed bekijken. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie ontvangt u alle nodige informatie over de desbetreffende auto zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Welke auto is uw favoriet van alle occasions in de buurt van Venlo?

Kies uit het ruime aanbod aan occasions of laat een auto importeren naar bijvoorbeeld Venlo 

U kunt altijd elk soort occasion laten importeren vanuit Duitsland wanneer u uw perfecte auto niet vindt tussen het ruime aanbod aan occasions bij de expert in de buurt van Venlo. U heeft maar liefst keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe importauto’s. Deze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometers op de teller staan. De prijzen die vermeld staan, zijn rijklaarprijzen inclusief BPM, leges, transport, stalling, NL-kenteken en altijd inclusief zes maanden garantie. Dit garagebedrijf heeft een nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers. Zo bent u altijd zeker van de beloofde kwaliteit. Daarnaast bent u bij dit garagebedrijf aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke importservice. Men is erkend dealer van Kia en Suzuki.

Onderhoud aan occasions in de garage in de omgeving van Venlo

Komt de jaarlijkse Apk-keuring er weer aan? U kunt bij Auto Lenders terecht voor Apk-keuringen, airco onderhoud, ruitreparatie, schadeherstel en carprof mobiliteitspas. In de grote en moderne werkplaats wordt uitsluitend met A-merk onderdelen gewerkt zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie.